Arbeta hos oss

Att jobba på Äventyrsbanan innebär att du vistas utomhus och arbetar med människor och grupper som vill utmana sig och utvecklas.

Vi  söker dig som hellre är utomhus än inomhus, är social, intresserad av människor, och tycker om att ta i, både fysiskt och mentalt.

Vi har som krav att vår personal prioriterar säkerhet, är ansvarsfull och kan arbeta självständigt tillsammans med sina kollegor och våra gäster.

Säkerhetsansvarig Instruktör

När: Flexibelt från ungefär 1 april 2018
Omfattning: Deltid som kan bli heltid
Sista ansökningsdag: 1 feb
Se annons på  arbetsformedlingen.se

Instruktörer, höghöjdsbana och teambuilding

När: maj-oktober
Omfattning: extrajobb, timanställning
Sista ansökningsdag: 19 mars
Grundutbildning: 9-10 april 2018 (inklusive övernattning)
Ålder: Du ska ha fyllt 19 år

Vi söker dig som har lätt för ta hand om stora grupper som är förväntansfulla och kanske nervösa. Du kommer att guida grupper uppe på våra höghöjdsbanor och leda teambuilding och naturövningar. Du trivs med att jobba utomhus oavsett väder, har högt säkerhetstänk och är ansvarsfull. Du är positiv och lugn, klarar av höjder utan problem och har erfarenhet från, eller utbildning inom äventyrspedagogik, klättring eller höghöjdsjobb. Du kan jobba minst 1-2 dagar i veckan och vill jobba både vardagar och helger.

Alla nyrekryterade går en 2-dagars grundutbildning hos oss, 23-24 april. Utbildningen är gratis men utan ersättning.

Vi har ingen traditionell anställningsintervju då lämpligheten att arbeta som höghöjdsinstruktör märks under utbildningen. Utbildningen avbryts om vi märker att arbetet inte passar dig. Efter grundutbildningen går du parallellt med erfarna instruktörer tills du är redo att börja arbeta. Skicka ansökan med CV och personligt brev senast den 24:e mars.

Praktikplats

Inför högsäsongen  (1 maj-30 okt) tar vi emot ansökningar från praktikanter från postgymnasiala skolor med inriktning inom vårt verksamhetsområde. Vi prioriterar längre praktiktider och boende i Stockholm.

Skicka ansökan eller kontakta oss via e-post för mer info!

anita@aventyrsbanan.se