Skola & förening

På Äventyrsbanan Stockholm ger vi varken ut priser eller betyg. Här utmanar man sig själv och det är ens inre motivation som styr hur långt man vill gå. Vi har tre olika höghöjdsbanor som passar för elever från årskurs tre till gymnasiet. Banorna är byggda mellan flera träd med olika utmanande moment. Här tar man sig fram över stockar, broar och rep. Flera är uppe samtidigt vilket ger en härlig gemenskap. Unga Länken passar för barn mellan 9-13 år då den är byggd så att  även kortare personer når upp. När ungdomarna kommit upp i 14 års ålder passar Länken och Höga Länken.

Nyhet 2017: Kombinera höghöjdsbanor med olika aktiviteter för att få en ännu mer givande dag i skogen! Läs mer om våra Plus-aktiviteter nedan.

Kontakta oss för förslag och offert.

Våra aktiviteter för skola & förening

Sagt om oss

Härligt med väl uttänkta banor och inbakad äventyrspedagogik. Vi var där på studiebesök och blev bra bemötta och fick en mycket inspirerande föreläsning om företaget, äventyrspedagogik samt testa på banor och övningar. Härligt när ni verkar satsa mera på äventyrspedagogiken och inte bara tänka på att få in pengar!

Vi har en mycket bra bild av Äventyrsbanan. Det som våra blivande vildmarksguider specifikt får ut av att besöka er är er idé om äventyrspedagogik och hur ni förverkligar detta. I andra parker och upplevelsecenter är det mera kommersiell känsla – detta är ok i sig, men ger inte lika mycket för någon som ska arbeta utomhus med människor i grupp. Så tack än en gång för en givande dag, vildmarksguidelinjen Vigu , Finland

Vi hade en fantastiskt fin fredag hos er på Äventyrsbanan! Vi var mycket nöjda med besöket. Själva aktiviteten – Äventyrsbanan – var mycket uppskattad! Vänligt och professionellt bemötande från er! Fin och ändamålsenlig miljö med grillplatsen som vi kunde nyttja till samlingplats och lunch.

Otroligt bra och engagerade guider!

Vi var där med tjejerna i fotbollslaget. En dag dom sent kommer glömma. Dom hade jätteroligt och vi blev väl omhändertagna.

Mycket bra mottagande, bra instruktioner vi återkommer gärna

Våra elever tyckte det var jättekul. Fem av fem!

Väldigt bra feedback från instruktörerna vad våra elever behöver förbättra. Vi är väldigt nöjda och tacksamma.

Vi hade en fantastisk dag med pojkar i fotbollslag Ängby IF. Allt gott till er och vi hoppas vi får anledning att återkomma. Linda

Vi får alltid ett trevligt bemötande, ni tar er tid att gå igenom lugnt och metodiskt, ni är proffs på det ni gör!  All eloge till er !