Öppna grupper under höstlovet!

Succén från i somras är tillbaka, den här gången på höstlovet. Lördag-söndag 27-28 oktober samt fredag-söndag 2-4 november välkomnar vi barn och ungdomar till Äventyrsbanan och våra öppna grupper på Unga Länken. Ni går då i en grupp tillsammans med andra deltagare. Banan passar barn från 9-12 år och vi kan utlova en kul, spännande och lärorik upplevelse tillsammans med våra kunniga och trevliga instruktörer. Föräldrar och syskon är så klart också välkomna att hänga med!

Starttid: kl 13, var på plats senast 15 minuter innan. Vi börjar kl 13 med en gemensam säkerhetsgenomgång. Räkna med ca 1-2 timmars aktivitet för gruppen.
Pris: 270:-/person
Bokning och betalning: Bokning och betalning gör du via kalendern längre ner på sidan. Om du kommer som ”drop in” så gäller det i mån av plats. Betalning sker då med Swish. OBS! Antalet platser per tillfälle är begränsat. Vi förbehåller oss rätten att ställa in aktiviteten om ingen förbokat senast 48 timmar före aktivitet.

Om ni är en större grupp och/eller vill boka en egen tid med en egen instruktör så går det bra att använda vårt formulär för bokningsförfrågan. För fritidsgrupper som vill boka in sig under höstlovet erbjuder vi 10% rabatt! Hör av er till oss för tider och priser.

Välkomna till ett spännande höstlov tillsammans med oss på Äventyrsbanan!