Välkommen till öppna grupper i sommar!

Kom till oss och upplev spänning, pirr i magen och frisk luft! På tisdagar, torsdagar och söndagar, med start 3 juli och fram till och med 12 augusti erbjuder vi öppna grupper på två av våra populära höghöjdsaktiviteter; Ziplinan och Unga Länken. Det betyder att du som privatperson kan komma till oss för att utmana dig uppe i träden i en grupp tillsammans med andra.

Unga Länken passar stora och små från ca 9 år och är kul för hela familjen. Banan är 150 meter lång med flera olika kluriga och fysiska utmaningar.
Pris: 270 kr/person.

Ziplinan passar ungdomar och vuxna från 15 år och uppåt (minimilängd 155 cm). Starten går från en plattform drygt 18 meter upp i ett träd, och sedan flyger ni fram genom skogen till ett landningsnät cirka 150 meter bort. En fartfylld upplevelse!
Pris: 270 kr/person

Tider: Tisdag, torsdag och söndag kl 15.
Räkna med ca 1-2 timmars aktivitet. Vi inleder alltid med en gemensam säkerhetsgenomgång så du ska vara på plats minst 15 minuter innan utsatt starttid för att kunna delta.

Bokning och betalning: Bokning och betalning gör du via kalendern längre ner på sidan. Om du kommer som ”drop in” så gäller det i mån av plats. Betalning sker då med Swish. OBS! Antalet platser per tillfälle är begränsat.
Om ni är en större grupp och/eller vill boka en egen tid med en egen instruktör så går det bra att använda vårt formulär för bokningsförfrågan.

Äventyret väntar, välkommen!