Privatpersoner

Vill ni komma ut i naturen och göra något kul tillsammans?
Ta med ditt kompisgäng för en annorlunda upplevelse och lagom mycket skräck som kommer att göra er till ännu närmare vänner!
Tänk på att helgerna ofta blir fullbokade. Vill ni försäkra er om tid och plats så var ute i god tid!

Praktisk information

Vi tar endast emot gruppbokningar då alla hos oss har sin egen bokade bana och instruktör. För stora grupper har vi fler instruktörer och flera banor. All utrustning ingår, tidsåtgång räknas till ca 1,5-2 timmar beroende på gruppens storlek och bekvämlighet på höga höjder.
Bekväma kläder och skor, samt kläder efter väder rekommenderas.

Våra aktiviteter för privatpersoner

Sagt om oss

Denna gången bastade vi bara. Rent och fint. Underbar omgivning.

Vi tyckte det var jätteroligt och utmanande för barnen. Flera av barnen vill åka dit igen och gå banan. Det är en fantastisk och utmanande teamaktivitet för både vuxna och barn. Jag har varit där vid tre tillfällen och varje gång har guiderna varit suveräna.

Det blev ett mycket lyckat kalas. Flickornas självförtroende ökade framför våra ögon. Vad häftigt!

Jag skulle rekommendera men också påtala att det var sjukt läskigt. Läskigare än vi alla trodde.

Supertrevlig och proffsig instruktör som utan problem gav alla instruktioner på engelska trots att vi inte föranmält detta. Alla i gruppen fick en umaning och många valde att gå hela banan vilket var kul. De som avbröt tidigare klarade ändå mer än de först trott. Blev verkligen lyckat!!!

Vi tyckte allt var väldigt professionellt och bra, grillplatsen som vi nyttjade var också väldigt fin. Två av barnen var rädda för höjden och då var instruktören ett jättebra stöd både för dem och för oss vuxna på marken. Vi kände oss trygga med hela aktiviteten.

Superhäftig upplevelse, ett riktigt äventyr som gav adrenalinpåslag och utmaning. Det tummas inte på säkerheten, det uppskattas!

I vår grupp fanns även min far på 68 år med så den är helt klart lämplig för alla som lever lite outside the box eller bara vill utvecklas som person.

Fantastisk upplevelse och grym instruktör. Vi ses snart igen! 🙂

We had a fantastic day for Lukas’ 12th birthday on 13 September and our instructor was really great. She explained everything really well in English for the international group of children and they all really enjoyed themselves. We have already recommended Aventyrsbanan to other parents. Thanks very much!

Fina, trevliga och förtroendeingivande instruktörer!

Mycket uppskattat och ”bästa kalaset” var en del av kommentarerna. Ett bra äventyr!
Mycket bra med grillplatsen vid ungalänken.
Tack.