Konferens i Stockholm

Hos oss är det naturen som gäller och för att den rätta vildmarkskänslan ska infinna sig, så är konferenshuset en handsnickrad Timmerkåta med braskamin i mitten. I timmerkåtan finns basutbud för konferens, whiteboard, wlan och projektor. Boka möte från 1 timme till heldagskonferens upp till 30 personer.

Timmerkåtan är belägen vid ingången till Äventyrsbanan, ett stenkast från parkering och busshållplats, och 15 minuter från Stockholm.

Mat (lunch och middag)

Maten serveras utomhus, över eld eller som buffé. Utifrån er dag hos oss kan ni antingen äta i skogen i anslutning till aktiviteter, i timmerkåta nära kommunikationer eller i lappkåta i Vildmarkslägret intill Sandasjön.

För stora grupper har vi olika bufféer och grillmeny. Mindre grupper, upp till 20 personer, kan boka egen vildmarkskock som lagar maten på plats, med råvaror hämtade från skogen. En upplevelse för alla sinnen och smaklökar. Vi har fullständiga rättigheter.

Vildmarkslägret

En vildmarksupplevelse endast 14 km från Stockholms city, en naturlig oas långt ifrån storstadens stress. Helhetsintrycket kan enkelt beskrivas som sagolikt och som inspirerar och stärker gruppens gemenskap.
Middag och övernattning sker i tentipi lappkåta som rymmer 60 sittande gäster eller 25 sovplatser.

Hos oss är övernattningen en del av äventyret, och ni kommer garanterat att vara ännu mera grupp efter ett dygn hos oss!  I lappkåtan bäddar ni ner er i sovsäckar och somnar till skogens ljud. Sovsäckar, lakan och vadderade madrasser finns. Frukost serveras under bar himmel.
Passar grupper som vill ha en annorlunda och naturnära upplevelse!

Vedeldad bastu

Bastun ligger vid vackra Sandasjön som nås med en skön skogspromenad från Äventyrsbanan. Här kan ni koppla av, bada i sjön och ordna med egen grillning om så önskas.  Perfekt avkoppling från jobbet!
Bastun rymmer 15-20 personer och har två omklädningshytter. Dusch men hett vatten kan tappas upp från bastun, om man inte vill hoppa i sjön. Välkommen till vildmarkslägret.

Kontakta oss för offert

Telefon: 08 – 717 76 00 eller

Boka