Grupputveckling Stockholm

Behöver du och dina kollegor en energiboost och komma närmare varandra? Vill ni lära er mer om hur er grupp fungerar tillsammans? Vi har många års erfarenhet av grupputveckling och arbetar med en upplevelsebaserad pedagogik där praktiska övningar och gemensam reflektion kombineras. Deltagarnas kreativitet, närvaro och samarbetsförmåga sätts på prov i roliga och oväntat kluriga uppgifter. Tillsammans med våra kunniga instruktörer går vi sedan igenom gruppens sätt att försöka lösa uppgifterna. Hur såg rollfördelningen ut? Var alla delaktiga? Hur såg er strategi ut? Var den förankrad i hela gruppen? Här finns många potentiella frågor att diskutera. Fokus ligger alltså inte på om ni löser uppgifterna, utan hur ni går tillväga för att lösa dem. Övningarna hålls på marken och passar alla, oavsett fysik.

Våra program för grupputveckling kan med fördel kombineras med höghöjdsbanor. Här får deltagarna utmana sin egen komfortzon, men förmågan att peppa och stötta varandra spelar också in, vilket gör det till en gemensam upplevelse som ni kommer att prata länge om efteråt!

Självklart kan vi ordna lunch eller middag åt er också, i det mysiga skogslägret eller i vår ombonade timmerkåta som för tankarna till en fjällstuga.

Läs om våra övriga teambuilding-aktiviteter.

Hör av dig till oss för offert!

”Det märks att Äventyrsbanan vet vad de håller på med. Det märktes att alla moment är genomtänkta. Deras retorik och reflektion kopplade perfekt till det utvecklingsarbete vi gör på ProCori i samband med att vi växer.” Thomas Godawski, ProCori


Skicka bokningsförfrågan