Företagsevent & Kick off i Stockholm

Boka Äventyrsbanan för en spännande, aktiv och rolig personaldag med massor av frisk luft. Uppe i träden släpper vi på prestigen,  vilket öppnar upp för samtal, skratt och skräck. Vill man inte upp i träden så finns det minst lika spännande teamuppdragen.


stockbron

Sveriges högsta utbud av höghöjdsbanor för företagsaktiviteter i Stockholm. Genom att utmana er tillsammans kommer ni nära varandra, räkna med skratt, skrik och lagom mycket skräck!


Höghöjdsbanor

knä1

Spännande, naturnära och roliga teambuildingprogram. Lär känna varandra på ett prestigelöst sätt med genomtänkta övningar som både väcker insikter, skratt och motivation.


Teambuilding

konferens8

Söker ni en naturskön miljö  utan lång resväg?  Här i Erstavikens unika skog, endast en kvarts bilresa från Stockholms city får ni en annorlunda back to basic konferens – naturnära och mysigt!


Konferens

Vi skräddarsyr din utmaning!

Kontakta oss för ett programförslag och offert.


Vad våra företagskunder sagt om oss


Jätterolig upplevelse som jag varmt rekommenderar fler företag och privatpersoner att testa.

 

Vill bara tacka för igår. Teamet var mycket nöjda med alla delar av arrangemanget!!

Stort tack för en super trevlig em/kväll.
Tack till Olga som var en kalas duktigt tjej att instruera och peppa och Linda som fixade maten. Jätte roligt koncept med att äta de gröna som skogen har att erbjuda. Mycket uppskattat!

Allt var verkligen perfekt den här kvällen!

Varmaste tack för en superrolig dag på er fina bana! Otroligt välordnat från början till slut. Maddes självsäkra lugn tog oss runt och Linda Varmaste tack för en superrolig dag på er fina bana! Otroligt välordnat från början till slut. Maddes självsäkra lugn tog oss runt och Linda lagade oss underbart god mat vid det mysiga lägret. Det här gör ni utomordentligt bra och vi är SÅ nöjda 🙂 lagade oss underbart god mat vid det mysiga lägret. Det här gör ni utomordentligt bra och vi är SÅ nöjda 🙂

Mycket fint och bra och för oss en annorlunda miljö för vår konferens. Samtliga var väldigt nöjda efter!

Professionellt, kompetent, trevligt, givande. Mycket bra! Och väldigt god mat!

En Fantastisk miljö och middag i vildmarkslägret.

Det var jag som gick den lägre banan  och jag vill bara säga att jag är så höjdrädd att jag får svindel på 3 meters höjd och det här var något av det mest fantastiska jag gjort! Martin som gick med mig hela vägen var ett otroligt bra stöd och det gjorde så mycket. Tack för en fantastiskt bra upplevelse, jag lärde mig mycket och det gav mig väldigt mycket. Nästa gång blir det den höga banan.

Vi hade tur med allt, väder, mod och duktiga instruktörer, till och med grillstunden efter klättringen var minnesvärd eftersom alla var euforiska efter att ha överlevt. En som deltog från banken har redan bokat in 10 man på en aktivitet och jag tror jag kan garantera att alla rekommenderar er vidare.
Tusen tack igen!

Vi trivdes enormt bra hos er och är väldigt tacksamma för att ni kunde vara så flexibla med både datum för bokningen och beträffande aktivitet. Stort tack för ett bra koncept!

Vi hade en underbar vistelse hos er, alla var supernöjda och taggade.
Er professionalitet gjorde att vi kände oss trygga trots hisnande höjder.
Tack för en härlig kväll!

 

Vi hade en mycket bra konferens och är mycket nöjda med lokal och service. Jag har redan rekommenderat er till flera kollegor.

 

Vi hade tur med allt, väder, mod och duktiga instruktörer, till och med grillstunden efter klättringen var minnesvärd eftersom alla var euforiska efter att ha överlevt. En som deltog från banken har redan bokat in 10 man på en aktivitet och jag tror jag kan garantera att alla rekommenderar er vidare.
Tusen tack igen!

Even though some of our colleagues found the second part (high rope course) quite demanding and challenging, everybody really enjoyed the activities, nature and being outdoors. Thank you for this opportunity.

En väldigt rolig, bra och spännande kick off fick vi genom Äventyrsbanan. Professionellt bemötande, utmanande övningar, god mat och härlig miljö gjorde det till en toppenkväll för oss.

Äventyrsbanan var en lyckad aktivitet för alla som var med på vår kick-off eftersom det fanns olika nivåer att välja på. Alla fick en utmaning som passade dem och alla var mycket nöjda efteråt! Att tillsammans med kollegor utmana sig själv bidrog till en ökad gemenskap tack vare gruppens stöttning och heja-rop till varandra.

Tack, det var jättelyckat och hela teamet var så glada. Jag har även pratat med flera på kontoret som tyckte att det lät som en riktigt bra idé, så det kommer flera!

Jättefin bastu och bra anordnat! alla var väldigt nöjda”. Toppbetyg på aktiviteten och maten!